06 – 29 00 47 84 info@deleeuwbestuursrecht.nl

Slim opleiden

Kennis om vanaf morgen je werk nog beter te doen!

Alle trainingen en cursussen van De Leeuw Bestuursrecht (DLB) zijn gericht op de dagelijkse praktijk. Ons oogmerk: morgen beter zijn dan vandaag. Meer weten en meer kunnen. Met die kennis en met die vaardigheden direct aan de slag kunnen, daar zijn wij op uit. U ook? Bel of mail dan.

EN: Doe het SLIM. Doe het regionaal. De Leeuw Bestuursrecht faciliteert initiatieven om te komen tot regionaal georganiseerde trainingen: de ‘SLIM-LEREN-INHUIS-METHODE’. In uw stadhuis / gemeentehuis of in dat van een buurgemeente. Beperkte locatiekosten dus echt veel goedkoper! Informeer naar de mogelijkheden.

Wij verzorgen trainingen die gericht zijn op de dagelijkse – juridische – praktijk bij de overheid.

DLB digitaliseert haar dienstverlening en ook haar trainingen. Cursusmappen zijn wel mogelijk maar opdrachtgevers die hun materiaal digitaal willen ontvangen zijn bij ons aan het goede adres.

Ik heb via De Leeuw Bestuursrecht een in-company cursus Opstellen van Verordeningen laten verzorgen bij de gemeente. Ben bijzonder onder de indruk van de klantgerichtheid en de prijsstelling van Dick en zijn bedrijf. De geleverde trainer kwam uit de praktijk en was van zeer hoog niveau. Training is door alle deelnemers als zeer positief en leerzaam ervaren en beoordeeld.

Peter Klaver

Gemeente Haarlemmermeer

Vijf gemeente in Limburg werkten samen en vroegen DLB een training ‘Verordeningen opstellen’  te geven. Dat kwam voor elkaar. Een bevlogen trainer toog naar een van de gemeentehuizen in Limburg, verzorgde de training en dat resulteerde in zeer tevreden deelnemers / cursisten.

Een gemeente had behoefte aan een AWB – training. Een opfriscursus. De basisbegrippen en ietsje meer. Ik vond binnen mijn bestand van meer dan 20 trainers / docenten een zeer ervaren gemeentejurist. Aan de hans van aansprekende praktijkgevallen werd het een interactieve training. De cursisten werden veel aan het werk gezet met casussen uit de dagelijkse praktijk. De evaluaties waren zeer positief: “Veel geleerd” en ‘Op deze manier is een juridische training volgen leerzaam en ook nog leuk!”

Heeft u vragen?